Dør Høyanger? - del 1

Ny: ARBEIDERKLASSEN og HØYANGER!15. mars starta arbeiderserver'n MARCUS Til ære for det fortellinga om åssen det vil gå med en flott, gammal PROLETAR-BY hvis folk der ikke skjønner at DEN GAMMALDAGSE STORINDUSTRIENS TID er FORBI!

Notat til NyUtLegg 1. mai 2000:

På ArbeiderKlassens KampDag - knapt 5 år etter at jeg var i Høyanger - legger vi ut artikkelen om Arbeiderklassen og Småbyen (og mye, mye mer) igjen.

Dette var den 3. Nøtta Under vi la ut i 1996. Og den varsla at Den (halv)Gamle IndustriArbeideren Tøgrim ikke hadde tenkt å glemme Hvor Han Kom Fra før han havna i (Data)Journalistikken og Under Steinen!

SteinArbeider ...

Jeg var IndustriArbeider og FagForeningsGutt i de beste åra av mitt liv, og er ugjenkallelig forma av det.

Både når'e gjelder åssen jeg ser på og analyserer TEKNOLOGI - på en nokså KONKRET måte, i forhold til praktiske problemer og arbeid -

Og når'e gjelder holdninga til teknologi og FOLK. Teknologi handler ALDRI bare om MASKINER (og slett ikke bare om økonomi!). Men ALLTID om folk som jobber, og deres daglige liv.

Derfor har det åsså blitt en del artikler om arbeidere og fagbevegelse Her: Sjekk fx Under Steinene 50, 10, 11, 19, og 49

Og, ikke minst: FLERE kapitler i Tron Øgrims bok KVIKKSØLV som kom i ny 2000-åra utgave i MARS i år! Sjekk bl.a. INNHOLDSFORTEKNELSENS kapitlene I. 2. A. III, (mye IV), V og VIII!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer