FIRE nye HANNE-HARLEM-SKANDALER

DENNE UKA: 4 nye HH skandaler (H. Harlem 4)Beklager, men ROSENBORG-Nøtta må (alle dere fotballfans?) vente med. Den kommer KANSKJE Under 71? For JstsMnstrn TVINGER oss til å ta opp de nyeste utspilla hennes. I dag - mer om NY forhåndsdømming av JON JOHANSEN - og LinuxBandittene!

Hanne Harlem 4

Denne uka SKULLE vi hatt en Hyggelig Liten Polemikk om ROSENBORG ... men det gikk ikke ...

For JustisMnstrn, Hanne Harlem, fortsetter å tvinge meg til å skrive kommentarer om det hun, og hennes (våpendrager? Bakdame? Onde Ånd?) DataKrimSjef i Økokrim I.M. Sunde finner på.

Ikke mer om det her, det står nedafor ...

Men ettersom jeg nå tror (frykter!) at å skrive om Hanne Harlem blir ei langvarig affære, gir jeg fra nå av HH-artiklene egne nummer:

HH-1 Steinen 56HH-2 Steinen 57HH-3 Steinen 58

I dag kommer HH-4 Steinen 70

Og, (om ikke ØkoKrim eller andre Skumle Krefter kommer & tar meg først?) HH-5 blir Steinen 71.

(Skrivi for Steinen og langt ut på Nettet første gang 2000-09-15)

FIRE nye HANNE-HARLEM- SKANDALER

Hanne Harlem har fått mye bank av meg i år. Det er fordi jeg syns hun virker som en justisminister med skumle, autoritære trekk.

Jeg skulle GJERNE få bekrefta at jeg tar feil! Hvis noen (snille mennesker i eller utafor ArbeiderPartiet - evt i Deptet, hennes medarbeidere, eller HH sjøl!) kan overbevise meg om at hun IKKE mener det jeg TROR hun mener, skal jeg SKRIVE at jeg tok feil,

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.