God Jul til dere (og BILL)

God Jul til dere (og BILL)

I motsetning til en del av Steinens Yngre(og Eldre!) Venner, er IKKE jeg enAbsolutt Fiende av Microsoft.Men. Jeg merker meg atUSA nå har en Sjefsom de flesteikkestemtepå (barerundt halv-parten av desom hadde stemmeRETT stemte, altså etmindretall av alle VOKSNEUSAnere) - og av de som stemte,støtta FLEST motkandidaten Gore.

Tilmed i VippeStaten Florida veit vinå at Bush fikk færre stemmer,som brodern fixa vedminst 7 ulikeformerforvalg-fusk, iettertid defacto godkjent avUSAs Høyeste"Rett".Nå er ikke Gore min mann -men jeg merker meg at BUSHer Røyk- og OljeIndustriens mann!

Noen venner av meg tror at han kanvære mindre for å støtte skytingav palestinere enn Gore(pappan hans vardet) - men, påden andresida:detækk'esikkert athan veit hvorUtLandet ER hen.Derimot ER det sikkertat han er Microsofts mann!Eller, som Bill angivelig sa engang:

Klart jeg er mektigere enn Presidenten.

God Jul til dere!Og måtte dere få detFINESTE dere ønsker dere -

(Bill Gates HAR fått det alt, han!)

JuleStjerneGaver til RomNerdene:

HAV på GANYMEDE! m.m.

Gratulerer, Galileo! ALLE de fire "galileiske" (= store) månene til Jupiter viser seg å vær3e EKSTREMT spennende Planeter - at Europa og Callisto trolig har (Salt?)VannHav Skjult Under Isen, visste vi - men nå sier forskera at StoreSøster Ganymede åsså har et SKIKKELIG hav! (Io er jo som kjent SolSystemets mest vulkanske planet) -

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer