Haga med gjerde rundt

Denne uka: Notat om AOL/TimeWarnerSatser de på VERDENS Høyeste HHF (= Høy HarryFaktor)? Eller vil de lage en "Walled Garden" og SPERRE AV "sin" del av Nettet? Et LANGT innlegg med mange konkrete eksempler - og fx en DommeDagsProfeti over KUNNSKAPS- FORLAGETS nye NettSTrategi. Sjekk åsså LUKKA OMRÅDER fra 38 og FORSIDA på 32! (JA, det er denne som blei utsatt fra 37 pga JJ - men HER ær'n!)

Høy HarryFaktor eller Høy Mur Med Piggtråd?

Her er et helt nyskrivi notat om fusjonen AOL/TimeWarner.

INNHOLDET i notatet:

Notatet har en kort intro og 5 kapitler. Det heter

HAGA MED MUR RUNDT

Og etter tittelen kommer en kort Intro som stiller HovedSpørsmåla rundt fusjonen.

I. GYLDNE MELDINGER

Hvilke MELDINGER gir fusjonen til Kapitalmarkedet: Mer om spranget fra IndustriØkonomi til InfoØkonomi, Er InternettAksjekursene ei BOBLE (delvis ja, men mest NEI!) (mer om dette i AksjeArtikkel under steinen (34??)

II. SAMMENSLUTNINGAS MYSTERIER

HVORFOR gikk AOL og TW sammen? Hva er deres STRATEGIER? Og særlig: Hva tror AOL-ledelsen de kan tjene på dette, ettersom de bl.a. måtte kjøpe TW svært DYRT (i forhold til sin børskurs)? Hvem vinner, hvem taper (evt begge vinner ELLER taper?)

III Høy HarryFaktor

Lang og grundig diskusjon av hva HarryFaktor ER - (bl.a. evnen til å "lukte riktig" for svære masser av konservative, forsiktige og uopplyste forbrukere som kommer inn på et NYÅPNA marked) med mange konkrete eksempler, konkluderende diskusjon av HarryFaktoren hos AOL/TW (SVÆRT høy)! Så kanskje fusjonen er skapt for å lage Planeten USAs mest ekstremt HHF?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer