Harde tider i vente (Posten 1)

Denne uka: POSTEN?STRØMpost kommer, SNEGLEpost dør - men når? (Har vi god tid - eller er Gammalposten SNART en SAGA blott?) #1 i en SERIE for post- og andre tenkSOMME folk!

Året er 2000 - Eposten har SEIRA ...

(Posten Under Steinen - I)

Å nyutlegge De Gamle Steinene fra 1996 til 1998 er ei tidsmaskin.

Når'e gjelder POSTEN fx. Som er et STORT og VIKTIG tema for oss (politisk, sosialt, økonomisk - og symbolsk, SENTIMENTALT!).

Tøgrim og POSTEN

Jeg BEGYNTE å jobbe med/skrive om posten for alvor i 1990-91, da jeg blei hyra av postdirektoratet for å skrive Tankene Mine om "Posten om 50 år" - seinere gitt ut som del av ei bokfor IndreMedisinsk bruk i Posten.

Og etterpå for Den Norske PostOrganisasjon (et postforbund i LO) for å prøve å si noe om Posten rundt årtusenskiftet (altså nå).

Under-Steinen-Nøtta nedafor er skrivi tidlig våren 1994 - altså ett år FØR KnallGjennomBruddet for InterNett. Den er lagt ut Under Steinen våre 1996 - altså ett år etter.

Det fins MYE TØ-skriving fra den tida som aldri er offentliggjort. NOE av det kommer Under Steinen etterhvert ... Sammen med, PostArtikler osvfra de SEINE 90-åra. Så EtterHvert ska'rre bli EN GOD DEL Post Under Steinen.

Posten og NettSamfunnet

Jobbing og tenking rundt POSTEN var viktig for meg fordi det hjalp meg med å forstå mer konkret åssen NettSamfunnet oppstår.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer