HollyWoods JustisMinister?

DENNE UKA: Hollywood Justisminister?Hanne Harlem påstår at "DVD-Jon" Johansen SKADER "næringslivet". Stemmer det? spør Tøgrim, og svarer at HH SKADER dine&mine interesser, fordi hun TJENER sterke NæringsInteresser som IKKE er til fordel for samfunnet og FolkFlest! (H?? H??? 3)

Den Omvendte Robin Hood?

Jmnstr? H?? H??? 3)

Dette er vår 3. og (foreløpig?) SISTE kritikk av Justisminister Hanne Harlems kritikk av "DVD-Jon" Johansen.

Del 1 lå Under Steinen 56, del 2 Under 57. Ellers minner vi om alle de ANDRE Steinene Om saka mm som ligger på LenkeGjengen om KH-debatten

I ForNotatet denne gangen, et par DEMENTIER:

UNNSKYLD til DIGI! (dementi 1)

Under FORRIGE Stein (57) kritiserte jeg DIGI for å IKKE ha lagt ut HELE SvarBrevet HH sendte dem etter at de refererte angrepet hennes, men bare SITERT det.

I et hyggelig Ebrev har Therese Werenskiold forklart meg at joda, de la sjølsagt ut HELE brevet.

Ettersom jeg (TØ) misforsto dette ut fra oppsettet i DIGI, og oppfatta brevet som referert og ikke sitet, gjengir jeg HHs brev i sin helhet her (med TWs tillatelse):

"Justisminister Hanne Harlem har blitt kritisert for uttalelser hun med under pressekonferansen på den internasjonale politikonferansen om kriminalitet knyttet til internett i Oslo 29. mai.

Enkelte har tolket statsrådens uttalelser på pressekonferansen som en "forhåndsdømming" av en 16 år gammel gutt fra Vestfold som er siktet av Økokrim i den såkalte "DVD-saken". Saken dreier seg om at et dataprogram som ble laget, gjorde det mulig å kopiere filmer fra DVD til PC.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer