HURRA: SLUTT på DUSTEforbudet mot MOBB i FLY!

HURRA: SLUTT på DUSTEforbudet mot MOBB i FLY!

- og NETT i CÆBBIN' kommer i 2001 (lover de)

Jeg var på PRESSEkonf hos SAS i Stockholm på mårran tårsda den 13 (om Nettsatsinga deres) - og det VAR faktisk no NYTT der:

SASNettNytt

- Bl.a. lover NettSASene å laga et NYTT InterNettSalgsSted der de skal selge ALLE flybillettter (Ja, BRAATHENS åsså, svarte de på spsm fra meg)...

- OG å forenkle den (for tida litt klumpete) inngangen på BonusTjenesten sin, som nå krever at du skal kunne TO passord for å komme inn (håplaust for en (halv)senil (halv)gammal tulling som Tøgrim) - sånn at det blir nok med ETT.

- Dessuten Demonstrerte de SASBestilling på WAPtelefon (MOBB) som så ok ut, men det vi'kke jeg si no mer om før jeg får testa're ute i jungærn sjæl.

Tjenesten leveres foreløpig av TeleNor (åsså i Sverige!) som iflg SAS er dyktigst i VERDEN på sånt på Mobb. Hørte du DET, Kark?

MOBBrosinen i pølsa

Men det VIKTIGSTE, sett med mitt skeive syn, er det SASene svarte da Tøgrim spurte dem om NÅR vi får bruke disse herrrlighetene under den kjedeligste, ubehageligste og mest unyttige delen av reisa - INNI flyet:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer