HVORFOR PAPIRAVISENE DØR

DENNE UKA: HVORFOR PAPIRAVISENE DØR (presse og journalister 1)Under Steinen 44 har vi Snudd På Flisa ... istedenfor svaret til Ketil Heyerdahl i NJ, starter vi en SERIE om Pressa, Journalistene og Redaksjonene i InterNettFramtida. Opprinnelig skrivi på OPPDRAG av Norsk Journalistlag foran Landsmøtet i 1999, kommer den nå, bearbeida til FIRE futuristiske PresseNøtter Under Steinen utover våren.

AVISER og JOURNALISTER (1)

Døden Banker På...

Denne uka starter vi Under Steinen en serie om- Avisenes- Journalistikkens og- Journalistenes FRAMTID.

Jeg har skrivi mye om det i de siste åra, og gjort forutsigelser bl.a. i boka KVIKKSØLV og flere artikler i PCWorld.

Norsk Journalistlag

Desto hyggeligere var det da å bli invitert til å skrive om spørsmålet til landsmøtet 1999 i fagforbundet til mine kjære Kolleger, Norsk Journalistlag.

Blant de mange orga'sjonene jeg er med i er FrilansKlubben (FriLansFriMurerSkapets SammenSvergelse i NJ), et ofte kaotisk bror- og søsterskap der jeg har møtt mange ålreite og gærne mennesker og lært mye.

Ellers i NJ har jeg åsså vært invitert rundt, fått mange venner og hatt Heftige Opplevelser. NJ er et progressivt og (ofte) sivilisert FagForbund som gjør mye bra!

Så når NJs framtidsutvalg ba meg skrive et notat om pressas framtid til landsmøtet, blei jeg glad. NJ trykte det i et hefte som blei sendt ut som en del av landsmøtediskusjonen.

Denne AvisSerien:

Etterpå redigerte jeg om notatet til fire temaartikler, som gikk i"Blåmanda" - spalta jeg hadde i Klassekampen fra høsten 1998 til september 1999, som NÅ (våren 2000) kommer Under Steinen! De het:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer