InfoBedriftenes Verdier og Alladins ÅND!

DENNE UKA: InfoBedriftenes Verdier og Alladins ÅNDHVORFOR går OPTICOM gjennom taket? HVORFOR slåss nårsker og svensker om MobbTelefoni så blo og tenner spruter over landeGrensene? Ær'e BOBLEøkonomi? NEI, sier Tøgrim. Det handler om OVERGANGEN fra IndustriØkonomi til InfoØkonomi, og Boblinga kommer til å VARE.

DataAksjenes HimmelFerd

Før ÅrTusenSkiftet var FinansNyhetene i Norge dominert av TO store dramaer:

- Tel(e/ia)Nords voldsomme skilsmisse -

- OPTIKOMs flukt til himmels!

Men HVORFOR skjer disse voldsomme BørsOgFinansBevegelsene akkurat NÅ???

TESTOTERON?

Ikke alle som prøver å forklare denne utviklinga skjærer like dypt.

(SV-sjefa) Kristin Halvorsen fx, er typisk for flere (damer) på begge sider av Kjølen som analyserer TeleSprekken som et resultat av FOR MYE TESTOTERON.

Damene har et poeng. Det henger en fin sprut av mannlige kjønnshormoner i lufta, når'u på den ene sida har - en svensk næringsminister som er kjent for å brukekredittkortet sitt på Rare Klubber, og på den andre sida- en norsk TeleBoss som dummer seg ut ved å bruke klubba si mot min unge venn, den strålende unge journalisten Petter.

Ingen tvil om at begge disse herrer kunne ha klar atferdsmessig fordel av kjønnsskifte!

Men dypere sett skyldes HISSIGHETA i kampen sjølsagt noe HELT anna:- Når folka i TeleBransjen sier at om få år fins det ikke lengre MOBILtelefoner (fordi ALLE telefoner blir MOBILE!)- Og MOBBER blir den VIKTIGSTE plattforma for å kommunisere med Epost og kontakte Internett- Og NORDEN til alles store overraskelse plutselig er det området der denne sammensmeltinga av NETT og MOBB utvikler seg FØRST og FORTEST- Og det altså er fullt ut tenkelig, at ei SAMMENSLÅING av MOBB-bitene i TeleNor og Telia om få år kan værra MER verdt på børsen ALEINE enn begge selskapene er TILSAMMEN i dag...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer