JustisMinister? Hanne?? Harlem??? (II)

DENNE UKA: Fra VONDT til VERRE:Hanne Harlem STYRKER forhåndsdommen over Jon Johansen! (H?? H??? 2) Se ovafor! (Nøtta om Da Purken tok PCn min er utsatt til TIDLIGST 59)

EkstraOrdinær! Hanne! Harlem! Kritikk!

(JMnstr? H?? H??? 2)

Forrige uke (Under Steinen 56) starta vi kritikken av Justisminister Hanne Harlems kritikk av "DVD-Jon" Johansen. (Ei litt ulik utgave kom åsså PåPapir i KlasseKampen lørdag 2000-06-09)

Planen var da å ta'n på langen, og dytte inn andre saker innimellom, for å ikke gjørra Steinen for ensidig ... så denne uka SKULLE vi hatt ei populær SkrekkHistorie om da Purken tok Pcn min.

Sånn gikk det ikke. (Purken&PCn kommer TIDLIGST i 59, kanskje seinere.)

Heit debatt, dårlige KILDER!

Grunnen er at HH SVARTE med et brev, REFERERT (ikke offentliggjorti sin helhet!) i digi.no, som på flere måter SKJERPER angrepet på JJ- men mer om det nedafor.

Denne opptrappinga av angrepet gjør at vi må svare så fort som mulig. OG vi fortsetter med HH-kritikk i MINST En Stein til - nr 58.

Et hjertesukk:

Debatten om det HH har sagt, blir nå i irriterende grad prega av at vi får bare indirekte referater og stumper og stykker av ministerens uttalelser.

Dette har hun sjøl skylda for, når hun ikke legger ut sin egen tale (som starta spetaklet) på Detpets eget NettSted, som har ei egen SIDE for taler av justisministeren!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer