La oss kolonisere Jordas måne Cruithne!

DENNE UKA: PLAN for Jordas 2. MÅNE!Joda: Jorda HAR to måner: Gode Gamle LUNA og en til, som heter Cruithne! Men henne bør vi BRUKE til noe, syns Tøgrim. Som forklarer at hun er et MYE FINERE reisemål enn Luna og Mars. Tron har en Fantastisk VerdensHistorisk PLAN for hva som bør gjørras med Cruithne - FØR DuOgJeg er DAUE! (Detta er en Ekte HardKåre Stein som vil SKILLE dem ekstreme SteinLesera fra de som bare er innom for å finne noe nyttig(?)"...) NB! SPESIELT aktuell for STAVANGER-folk!

Velkommen til planeten STAVANGER!

Dagens stein er relativt HARDKÅRE:

Den handler om å kolonisere en liten STEIN i det indre solsystemet, og gjerne emigrere alle STAVANGERFOLK dit!

BissNissFolk som Snuser I Skogen etter InvesteringsTips, PedaGoger som håper på fortsettelse nav forrige ukers SkoleSkriving, RaddIsser som leiter etter Sosial Kommentar osv. osv vil kanskje bli SKUFFA og syns at detta er no stort TULL?

La meg derfor understreke at fra Tøgrim er detta Beinhardt Alvor:

Jeg MENER at ROMTEKNOLOGI er LØSNINGA på mange JORDISKE TeknoProblemer. (Industriell Forurensing, fx.)

Jeg MENER åsså at RomTekno blir ei VIKTIG sak i løpet av DETTE hundreåret. Jeg TROR at sånne saker som jeg her skriver om, vil bli virkelighet FØR 2 100. Og kanskje innen FÅ TIÅR.

Jeg er IKKE astronom, astronaut eller RomTekniker. ("Im no rocket scientist!") Derfor vil jeg ikke bli forbausa, om det scenarioet som ligger Under Steinen Idag, inneholder noen feil premisser i astronomisk eller teknologisk kunnskap.

Det syns jæ'kke gjør no. (Larry Niven konstruerte i Ringworld en enorm romstasjon som folk snart viste var grunnleggende ustabil, men morro var'e lell!) Jeg tror nemlig at HOVEDpremissende HOLDER.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer