Når purken tar PCen din!

DENNE UKA: Da Purken Tok PCn min! (omsider!)Klokka er 5: TØ har underbuksa i den ene neven og gnir seg i øya med den andre. Utafor døra sto Polti - og de TOK Kassa hans! ENDELIG er denne SKREKKELIGE sagaen her - Varsla til 57 men til nå pga 3 x Hanne?? Harlem???!!!

ØkoKrim som trussel mot den individuelleRettsSikkerheta

Denne BloFerske Nøtta (har nøtter blod?? hm...) fra VÅREN 2000 i PCWorld tar opp den ANDRE sida i Jon Johansen-saka:

- Tendensen til at "datakriminalitet" betyr at de VANLIGE RettsSikkerhetsReglene som gjelder for (fx) HUSUNDERSØKELSE, BESLAG, (BrevBrudd, TelefonAvlytting) osv. osv. ...

... av en eller annen mystisk grunn ikke helt GJELDER lenger, når det er MISTANKE (åsså UGRUNNA!) om "DATAforbrytelser".

Om dette har jeg skrivi så MYE denna våren, Annus Horribilis 2000 1/2 (i hvert fall nårre gjelder DataJuss, på mitt Horrible Latin) ...

Bl.a. Under Steinen 37, 45, 48, 56, 57, 58, ny intro (år 2000) til Steinen 1 (1996), Forsider bl.a. 37, 38, 39, 57, 2 artikler i JOURNALISTEN mm,

... at jeg føler ikke behov for å legge no TIL idag.

(Men sånn som ØkoKrim nå holder på, varer det nok ikke lenge. For de har BEKREFTA påstandene mine her mange ganger siden månten FEBRUAR 2000, da jeg sendte denna over til min gode redaktør Toralv Østvang.)

Sjekk heller videre på ArkivLista på BÅNN av Steinen, eller på LenkeGjengen om KH-saka, der det MESTE av dette materialet er Pekt På!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.