OM 20 ÅR - ØNSKEDRØM mot MARERITT (4)

Denne uka: Om 20 år (4) (Mareritt B)SLUTTEN på SommerSerien med 2 x 2 visjoner av ALT i 2018. Og den er MØRK! Språket? ENGELSK! Samfunnet, Kriminelt, Kaotisk, Kontrollert! Krig? Kultur? Miljø? Bare STERKE MAGER bør sjekke TØ denne uka!

2018-Serien: (4)

SkrotKultur, Kaos, Møkk!!

Her er 4. og siste Nøtt i SommerSteinen 2000s sterie VISJONER om SAMFUNNET om 20 år.

Dvs. i 2018, for Tøgrim drømte EGENTLIG i 1998, i to "hemmelige" parallelle, motsatte dikta framtider laga for gode venner i Norsk Telemuseum.

Den "Snille" framtida fant du Under Steinen 61 og 64.

Den "Slemme" framtida begynte Under 62 og avsluttes HER, Under Steinen 65! (Og det passer bra, på slutten av en av de kaldeste, våteste og mørkeste somre Tøgrim har opplevd i Oslo ...)

Den MØRKE framtida. 1998-2000:

I 2000-introen Under 64 skreiv jeg at mange ting jeg så som positive MULIGHETER for blomstring av KUNST på Nettet våren 98, faktisk ER her i år 00.

Er det virkelig skjedd no NYTT på disse 2 1/2 åra? JESS!

Utenom en veldig ALLMENN BREDDING av KulturNettet, har det skjedd minst et GJENNOMBRUDD: Den eksplosive veksten i MUSIKKkulturen.

Jeg kalte det STRÅLENDE.

Og det stemmer. KUNSTNERISK sett.

Men det er samtidig interessant at POLITISK og JURIDISK beskrives dette mest som ei DÅRLIG sak. Det knyttes til programvare som MP3 og Napster, og beskrives av mange MaktMennesker i Bisniss&Byråkrati som en slags HÆRVERK og KRIMINALITET!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer