Om 20 år (3) (Ønskedrøm B)

DENNE UKA: Om 20 år (3) (Ønskedrøm B)Vi er igang med SommerSerien igjen: TO FramtidsDrømmer - en SNILL, en SLEM! under 4 Steiner. Del 3 i serien er del 2 av den SØTE framTidsDrømmen: KUNST, DeSentralisering og FRED! (Del 1 er Under 61.)

2018-Serien: (3)

Den Vakre VerdensKulturen!

Her er del 3 av Steinens SommerSerie 2000, som handler om åssen Verden KAN se ut om 20 år.

Vi bruker året 2018, for dette er opprinnelig to PARALLELLE Visjoner - et om ei Søt, SNILL framtid, og ett om ei Stygg, SVART - som jeg skreiv for Norsk Telemuseum våren 98.

Del 1 BEGYNTE Den Snille Visjonen, som vi avslutter i dag.

Del 2 begynte den SLEMME Spådommen, som vi avslutter Under Steinen 65.

5% av MenneskeHeta

I denne Nøtta-Under-Steinen sier jeg en del Søte Saker om MULIGHETENE for kulturell & Demokratisk blomstring når Nettet Slår Gjennom.

(NESTE GANG tar jeg opp akkurat de samme temaene, og argumenterer for at resultatet blir Kulturelt Søppel, Overvåkning, Kriminalitet, Krise og Krig! Men DET tenker vi ikke på i DAG...)

NOE av dette holder på å bli virkelig:

Antall med TILGANG til Nettet er Sommern 2000 2,3 millioner i Norge (iflg Gallup) - rundt regna 60% av alle over 13. (Jeg mener egentlig at sånne UNDER 13 åsså er mennesker, så det VIRKELIGE tallet er altså høyere!)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.