Steinen 24 KVINNENS PLASS?

Denne uka:DAMENE i NETTET!?!!??Hater damene NETTET? (Hater nettet DAMENE?) Heter alle damene på nettet CINDY og er NAKNE? HVORFOR er alle nettsnekkere jeg kjenner GUTTER? (Og åssen blir'e i år 2010?) BLODFERSK artikkel BARE for JENTER!

(Litt) Damer Under Steinen ...

Da vi la ut denne Damene-og-Nettet-Nøtta første gang, pekte jeg på at med EI dameArtikkel av 24, var det grunn til å frykte at Steinen snart blei oversvømma av feminisme.

NÅ må det være lov til å peke på, at ettersom vi er oppe i over 70 Steiner, har denne faren MINSKA drastisk. Ettersom vi bare har TO KvinneSteiner i alt. (Den andre er 42 - Damene og Datarevolusjonen.)

En mangel ...

Det var en ironi! Som de kloke leserne Under Steinen sikkert har forstått!

For la oss like godt innrømme det med en gang:

I all skrivinga jeg har gjort i de siste 15-25 åra om de sosiale virkningene av DataRevolusjonen, har det vært ALT FOR LITE om kvinner.

Siden 1996 har jeg publisert noe om kvinner og Nettet 5 ganger. Men tre av de gangene er det den samme artikkelen som står her - først Under Steinen 24 og så i to forskjellige opplag av boka KVIKKSØLV!

Og de to andre publikasjonene - er et SVAR på en kritikk av denne artikkelen, først trykt i den spalta jeg noen månter skreiv i Klassekampen, blåmandag, og så igjen her Under Steinen i mars i år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer