Steinen 25 - Virtuell Realitet eller Svart Skinn på Rompa! DEL B

Fortsettelse på Virtuell Realitet eller Svart Skinn på Rompa!

Millioner av brukere trengs for at noen skal kunne tjene penger på å produsere INNMAT (bilder, historier, objekter å ta på). Men åssen skal det bli millioner av brukere, så lenge det ikke fins INNMAT? Dette er en ond sirkel, som kommer til å leve i noen år.

Da fjernsynet i Norge var nytt, hadde Marienlyst de berømte PAUSEFISKENE: Et akvarium som kamera sto på mellom programmene. Hjemme-KV blir i første omgang som å ha fjernsyn - med BARE pausefisk.

Eller som å ha videospiller i et land der det ikke fins videoer å dytte i'n. De som holder ut, vil raskt ha vært gjennom alt av interesse og vel så det. Og første gjenerasjon av HjemmeHjelmer vil etter kort tid støve ned på gutterommet, blant byggesett for veteranbiler med 1500 deler og andre overopptimistiske teknologiske prosjekter.

JESUS KOMMER -

Jeg trur altså ikke på Kunstig Virkelighet. Det er en teknologi som aldri vil få betydning. De som selger den/utvikler den er bare tullinger/luringer som lurer seg sjøl/andre. Ikkesant?

Nei. Feil!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer