Steinen 76: VINNER LINUX PÅ INTERNETT?

DENNE UKA: Vinner LINUX på Internett? (LinuxSpådommer 2)KAN LINUX slå MS WONDOWS? KANSKJE, sa Tøgrim Høsten 97 (sjekk Under 37) Høsten 99 var han SIKKER: Enten så VINNER LINUX, eller så TAPER MS. (MS taper sjøl om LINUX IKKE vinner.) Høsten 00 er TØ tilbake med enda flere argumenter. Bl.a. POL'TIKK. OG: Kommer MSW for LINUX???

Ja, Microsoft HAR tapt (høsten 2000) -

(LinuxSpådommer 2)

VINNER Linux over Microsoft?

EVT: TAPER Microsoft, UTEN at LINUX vinner? (Ikke LINUX men "noe anna som er det samme?")

ELLER: VINNER LINUX, uten at Microsoft TAPER? ("MS-Windows for LINUX ...?!?")

Om dette har jeg ment noe i (omtrent) siden 1997. Men det jeg har ment, har åsså (gradvis) endra seg. (Litt!)

4 årstall - 4 LinuxSpådommer

Fra 1997 har jeg skrivi TRE større artikler om LINUX (og til nå har det i praksis åsså betydd å skrive om KAMPEN mellom LINUX/S og MICROSOFT/Bill).

Den FØRSTE sto i PCworld i 1997. Nå ligger "Kan Lille Linux slå Big Bill?" Under Steinen 36

Den ANDRE kom i 1. mainr. av KLAMPEKASSEN i 1999. Den danna grunnlaget for det SISTE kapitlet i den nye 2000-utgava av boka mi KVIKKSØLV (sjekk Under Steinen 43,): "Hvorfor LINUX er KOMMUNISMEN". Den er altså bare tilgjengelig P(å)P(apir), IKKE på Nett (fins for 98 Kr. i en bokhandel nær deg!).

Den TREDJE kom i PCWorld våren 1999. Den legger vi nå ut HER. Dessuten skreiv jeg et litt større støkke om Linux i et arbeid jeg gjorde for STATSKONSULT, "Staten og Nerdene", (I salg fraStatskonsult PP for 50 spenn) Denne SteinFront KOMMENTAREN fra Nov. 2000 blir altså 5. gang jeg skriver noe litt større sammenhengende om LINUX (og kampen mot MSW!) på 3 år. (Hvorav 4 ganger de siste 2 år ...)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer