Steinen 78: Mystiker Eller Materialist?

DENNE UKA: Mystiker eller Materialist?Tøgrims HeyerdahlStein (77) FORRIGE UKE (se NedaFor!) reiser spørsmålet om HVA som egentlig er hans Intellektuelle Drivkrefter ... HVORFOR er han så opptatt av Volapük, Science Fiction, Hus 100 meter nedi Svartehavet og Tvilsomme Teorier om Urgamle Reiser Over Havene?

Tøgrim Tenker Høyt om Vitenskapenes framtid ...

I alle de tidligere teknologiske revolusjonene har VITENSKAPENE forandra seg voldsomt. Hva vil skje med det i den til nå STØRSTE av dem, som vi er i starten av?

Her er noen tanker om det, provosert fram av Nøtta under Steinen 77, + diverse samtaler med hyggelige folk i høst om tvil og tro og sånt ...

(Skrivi Originalt for Steinen og lagt ut første gang på Nett 2000-11-10)

Mystiker eller Materialist? (Del I)

Under Den Forrige Steinen (78) la vi ut en Tøgrim-Nøtt om Thor Heyerdahl

Thor er i bråk igjen! I fjor ga'n ut ei bok der han blant anna hevda at Vikingene kommer fra Azerbadjan (alias Asgard i Snorre - ser dere navnelikheta?).

Men æ'kke detta no TULL? Så HVORFOR legger Tøgrim ut HeyerdalStoff på ei Seriøs TeknoSide som STEINEN?

Thor i Høy Sjø!

Hm. Først Åsgard ... vel, kanskje det fins no'n argumenter?

Åsgård lå jo som kjent i Asia ... og Odin var VikingGuden framfor noen - og Odin er jo regna for å ha kommi fra Svartehavsområdet. Osv.

Sånt kan vi lekfolk si ...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.