Steinen 79 Verden Etter Internett

DENNE UKA: Verden ETTER InterNett?ETTER InterNett - kommer Sjølsagt SuperNettet (som er MER av det samme: Folk, Penger, BåndBredde, TeknoMuligheter ...) Men ETTER SuperNettet? Hva blir LIKE digert før år 10 som Internett er i år 00? Roboter? Energi? Biologi? En av Tøgrims (mange!) TusenÅrsSpådommer!

De Neste Ti Åra (åssen bli milliardær?)

(MillenniumSpådommer nr x ...)

Rundt ÅrTusenSkiftet blei Tøgrim Besatt av Historiske Visjoner: Han skreiv ei rekke Nøtter som dels DRØFTA historia ut fra Skiftet som et Tids(Vann)Skille, dels SPÅDDE framtida - 10 år. 20 år, 100 år (og kanskje 1000 år?) framover, og for ulike områder ...

Tøgrims SpåSteiner ...

Med tida skal vi samle ALLE disse Visjonene Under Steinen (vi lover! Uansett hvor pinlig det blir!) og lage en katalog over dem.

Enkelte ligger her alt - fx

+ Arbeidera og Datarevolusjonen? (Bestilt ÅrtusenArtikkel for LO-aktuelt) 50 Nå har spåing ALLTID vært et sentralt tema for Tøgrim.

(De snille og kloke sier at han har TREFT mye. Tøgrims uvenner derimot, sier at han MÅTTE treffe noen ganger, simpelthen fordi han har spådd så MYE - akkurat som i gamle stumfilmer, der de kaster bløtkake HELT TIL DE TREFFER ...)

Her er ei UFULLSTENDIG noen ANDRE viktige (IkkeMilennium!) SpådommerUnder Steinen:

Serien: Verden om 20 år - ønskedrøm eller mareritt? 61 62 64 65

Om romfart og den Fjerne Framtid Steinen 41 17 og SkriftSpråkets Undergang (som Tøgrim hilser velkommen!) 2

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer