Steinen 81 & 28b: Dans med et lik - hyllest til WP 4.2

DENNE UKA: Parallell Historie (Steinen 28 b!) Et Lik Går igjen!SKJØNTE DU IKKE åffer Steinen 28 dukker opp OMIGJEN? Da ær'e vel bare ei løsing: DU MÅ INN OG SJEKKE! HER er 28b Forside og Den Strålende, Berømte Nøtta om WordPerfect 42! (til sammenlikning: er er 28 Forside og Nøtt!)

WP-Nøtta fra Bakafor TIDEN ...

Vi skal nå - på den FØRSTE dagen i NOVEMBER i år (totusenog)NULL - avsløre HVORFOR det er TO Steinen nr 28 Under Steinen!

Og ja - jeg SKRIVER med WP 42 ENNÅ. SOM JEG SPÅDDE. (DENNE kommentaren er skrivi med HVIT skrift, på BLÅ BUNN, i Gode, Gamle 42! Det kommer litt mer om dette nedafor, åsså.)

Steinen i et Parallelt Univers

DENNE Steinen stammer fra NOVEMBER 1996. Men sjekk lista på bånn av sida - og du finner en ANNEN Stein nr. 28. Klikk deg inn på den og den har et anna innhold. Den er datert FEBRUAR 1997.

Åssen kan det være MULIG?

Svaret er sjølsagt at universet ER som drømmerne, som Dunne og Borghes og de moderne unge kvantefysikerne har påstått:

Et uendelig antall PARALLELLE universer. Dvs Uendelig fra før, men Flere og Flere BLIR'E. For universet FISJONERER:

Hver gang vi skal gjøre et VALG, fx, - ta en øl til eller ikke? Gjør vi BEGGE DELER, og universet sprekker i to - (minst! for noen ganger tar vi isteden en cola - eller kaffe. Eller vodka. Eller ...)

Det skjedde i Nov 96. På den ene sida la vi ut Steinen 28 og forberedte oss på Steinen 29. På den andre sida gjorde vi IKKE det. Utpå våren blei vi flaue, hoppa over det GAMLE alternativet til 28 og gikk RETT på 29 i februar 97 (som DA blei nr. 28)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer