Steinen 85 og 32 1/2: EN NY PEDAGOGIKK? (Notat til Knus Skolen II)

DENNE UKA: EN NY PEDAGOGIKK? (Knus Skolen II)Her er en av Tøgrims aller viktigste SkoleNøtter - bl.a. hans 4 teser om HVA ER DataPedagogikk? I denne JuleDags JubileumsSteinen avslører vi dessuten et ekte JuleMysterium: HVA er Steinen 32 1/2??? Oppklaring av et mysterium frra 1998!

MYSTERIET om den SISTE GammalSteinen! (Hvorfor skolen må KNUSESII)

IDAG er vi FÆRI med NyUtLegginga av GammalSteinene fra det ForrigeÅrtusen! HURRA!

(Er det sant? Ja ... men ikke helt. Mer om det, følg med Under Steinen i år 2001!)

I 2000-årsinnledninga til den FORRIGE steinen, nr 32 løfte vi å avslære ÅSSEN det kan ha seg at det ER IGJEN en GammalStein Fra Det Forrige Årtusen MELLOM Steinene 32 og 33!

(Dessuten å si no mer om hvor (når?) det blir'a Tøgrims NESTE (?) bok, HVORFOR SKOLEN MÅ KNUSES!

Så DERFOR sitter jeg her, i DataRommet På Hotellet, istedenfor å ligge i bassenget der temperaturen er 32 gr i vannet nå.

For å gi dere som gave denne DobbeltSteinen, som kommer på den SISTE (anglikanske( JuleMårran i det GAMLE årtusen. (Dere veit at EngAmerikanera trur nissen kommer på MÅRRAN den 25, istedenfor på kvelden den 24, som hun virkelig gjør ... men jeg regna med at da hadde dere anna å gjærra! Dessuten veit dere at det VIRKELIGE årtusenskiftet er NÅ og IKKE for et år sida!)

Hvilket jeg regner med at dere VERDSETTER, SteinLesere! (Fx med enkle gaver som bunker med gamle, slitte pengesedler, nye PCer med mye disk og RAM, invitasjoner itl å bli med Jorda Rundt osv ... ikkeno stort. Bare sånt som viser at dere Setter Pris På meg!)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer