Steinen 87 Mimring fra en Taper (ÅrTusenNoett II)

DENNE UKA: Mimring Fra En TAPER!(2000-noett II) Slutten paa Toegrims Serie med Tanker om Det nye AArTusenet paa Bali for et aar sida. Som Roed Ungdom trodde han paa Revolusjonen - som aldri kom! For revolusjoner taper ALLTID! Sier TOE. Men hva kan vi laere om framtida av DET? AER'E no HAAP?

Mulighetene...? (ÅrTusenNøtt II)

Her er 2. del av den siste artikkelen jeg skreiv på 1000-tallet, i Bali desember 99. (Første del finner du Under Steinen 86)

Jeg kommenterer'n nå et år etter, i desember 00, i et ANNA fattig land i sør, Serendip. Og på slutten av en høst da det pussig nok har vært en voldsom debatt(?) i Norge, der noen har hevda at gamle revolusjonære som meg har stor "skyld" for noe vi egentlig bør be om "unnskyldning" for.

Altså akkurat det spørsmålet som dukker opp i første del av Nøtta Nedafor - og derfor en liten kommentar til det.

TusenÅrsSkiftet Under Steinen

Men først, litt om Tøgtrims TusenÅrsSpådommer. For TØ som DataJournalist er SPÅDOMMER ei hovedsak. Han har drivi i TeknoSpåDomsBransjen i hvert fall sia 70-tallet. Så at år 00 nærma seg førte sjølsagt både til at folk ba ham om TusenAarsSpådommer - og at han produserte flere på eget initiativ.

De kommer HIT - Under Steinen! -ALLE sammen, håper vi! med tida. Føreløpig finner du bl.a. her:Steinen 34 InfoBedriftenes Verdier og Alladins ÅND!

om bla. "ny økonomi" DataAksjenes framtid mm...Steinen 35 DataRevolusjonen betyr STORM i Sør

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer