Steinen 88 Sivilisasjonen etter 2000 og biblioteket

DENNE UKA: Sivilisasjonen etter 2000 og biblioteketVi har skrivi FOR LITE om BIBLIOTEKER Under Steinen! Det by'ner vi nå å rette opp ved å legge ut DENNE Nøtta, som samtidig fins P(å)P(apir) i det utmerka bla' Bok og Bibliotek Store TeknoForandringer har alltid krevt BiblioteksForandringer, sier Tøgrim. Gjalt det bare FØR - og ikke NÅ?

InfoSamfunnets KulturHelter

La oss innrømme no PINLIG:

Dette er den FOERSTE Nøtta Under Steinen (Sia Starten i 96!) om BIBLIOTEK.

Det er DESTO MER PINLIG, ettersom Tøgrim, når han drar rundt og snakker, stadig SIER at informasjonsRevolusjonens HELTER i Norge er Laerera - og Bibliotekarene. (Og han holder foredrag om dem åsså. Bl.a. i mange Fattige Biblioteker!)

Han STREIFER INNOM temaet i MANGE av Skoleartiklene Under Steinen - for i Tøgrims Modell for En Sosialt Vellykka DataRevolusjon, henger FolkeSKOLE og FolkeBIBLIOTEK intimt sammen.

Bibliotekenes Rolle står tilmed omtalt i Resymeet til den DataSkoleBoka han nå har prøvd å skrive i en del år: HVORFOR SKOLEN MAA KNUSES.

Les bare hva han skriver Sist Under 32, der han lover å legge ut resymeer til foredrag han holdt våren 1998! Det siste av dem skulle vaere:

VI FOLKEBIBLIOTENE, FOLKESKOLEN OG DEN NORSKE IVILISASJONEN!

(Men HAR han lagt det ut ennå? Nei.)

Nei, noen Nøtt Under Steinen, blei det ikke før Red. av Bok Og Bibliotek, (den Kjente Løve og Tiger) Chris Ericksen, SPESIALBESTILTE denne til et nummer som bl.a. SPESIALBEHANDLER sånne ting. Sjekk det ut, det er mye bra stoff der!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.