Tante Sofie Som JustisMinister?

DENNE UKA: Tante Sofie som JustisMinister? (H??H??? nr 1)Idag starter vi serien om Justisminister? Hanne?? Harlem???s angrep på "DVD-Jon" Johansen. Elektronisk Forpost Norge kritiserer henne for FORHENDSDØMMING. Tøgrim derimot, begynner med å kritisere SPRÅKET hennes ... (forts Steinen 58)

En NØDVENDIG kritikk av JUSTISMINISTERN

Denne uka starter vi en kritikk av Hanne Harlem, den nye justisministeren.

Det ække det jeg ØNSKER å gjørra mest. Men polemikken blir ei PLIKT, når ministern I STARTEN av sin regjeringsperiode ligger an til å komme i konfrontasjon med store deler av datamiljøet i Norge.

Historisk KulturKamp

Og det polemikken handler om, er viktige prinsippsaker. Der vi nå er inne i ei stor, verdensomspennende kamp, som går fra USA og EU via Lille Norge til land som Kina og Burma (Myanmar).

Samtidig er Lille Norge ikke så forferdelig uvesentlig heller. For i DataSammenHeng - og særlig på NETTET - er Norge blant de 10-15 VIKTIGSTE landa i Verden. Ihvertfall når det gjelder visse former for investeringer og påvirkningskraft på Nettets videre utvikling.

Denne posisjonen kommer ikke til å VARE, ettersom de store landa i Europa og de enda større 3. Verdenlanda kommer etter. Men FORELØPIG har det faktisk uforholdsmessig stor historisk betydning, hva vi gjørher i dette lille AnderledesLandet.

SÆRLIG hvis vi gjør noe sivilisert og BRA!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer