Under en stein i skogen 12

INTERNETT og den 3. VERDEN?

På Internett ær'e bare VÅRSJ RIKE som har RÅ til å bruke all Infoen (eller vrøvlet)...ikke sant?

Sant...hvis vi ser på nettet IDAG. Der er am'rikanera og reserveam'rikanera (Kanada osv) og NORDMENNA! (Og vi er FORFERDELIG rike, i verdensmålestokk.) Så Inett er Ikkeno for SØRdamene. Ikke sant?

HISTORISK SETT - kunne du sagt det samme om BOKTRYKKERKUNSTEN. Hvor mange fattige bønder hadde Gryn til å kjøpe GUTENBERGS BIBEL? Og AVISENE. Hvor mange Fattigfolk kunne abbonere på Norske Intelligentssedler? Likevel...Betydde trykkpressa Bøker i alle Bondestuer og Aviser hos alle Arbeidere...ETTER NOEN ÅR. De rike kjøpte FØRST. Det Betydde i NESTE OMGANG Billige Bokstaver til ALLE.

INGEN teknologi i historia til nå har produsert så Billige Bokstaver som Internett. Kan Nettet åsså bli For Jordas Fordømte? Fx i INDONESIA mener noen det...Sørs framtid er Menneskehetens framtid. Så det blir Mer Sør her Under Steinen - for dere som følger med!

Denne sida kommer i ny utgave hver eneste onsdag klokka 27.62.24. Neste gang er 29 MaiLayout og html-koding: Gatas Parlament

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer