Under en stein i skogen 14

DE GAMLE TIL GRAVA?

Her er Steinen FJORTEN - FIRE dager for Seint! (Før har vi gått en dag eller to over tida, på grunn av litt teknisk rusk og sånt, men vi har ikke MISSA ei oppgradering! PIN-LIG!)Nå ær'e jo hygg'li at vi får brev og telefoner og mas, når vi IKKE kommer opp, fra våre Trofaste Lesarar der ute...Takk. Dessuten får vi et påskudd til å SVARE på spørsmålet som en har sendt inn:Hvem er VI?ar noen by'nt åi så gammal at han snakker i KONGELIG FLERTALL?

Her KUNNE vi si: HOLD GRISEPRATET DITT FOR'ÆI SJÆL! - men vi GJØR ikke det, utsøkt HØFLIGE og SNILLE som vi er: VI er Tøgrim, som gråner og mister tenna og snart skal dø - OG MANNEN fra GATA, som tilhører ARBEIDERKLASSEN og GJØR JOBBEN! Når vi IKKE fikk oppgradert i tide, så var EN grunn at Gamle T var altfor travel, med en ToPreiker i UTLANDET (en hemmelig i Sverige og en på Nordiske TV-DAGER i BERGEN, om Fjernsynets (mangel på) Framtid)Men vi har åsså GLEDEN av å fortelle, at GRUNN NR. 2 var at MANNEN I GATA var ekstra travel med å bli 18 ÅR, og GIKK OPP TIL EKSAMEN, og BEGGE DELER med GODT RESULTAT!

"De gamle til grava, de unge til arbeid!" sa den berømte anarkisten fra Peru, Douglas Prada. NEI! sier vi. Vi vil IKKE at allslags SLETSKE NETT-ENTREPENØRER skal LURE Mannen fra oss med sine SLEIPE TILBUD om JOBBER til ALT FOR MANGE PENGER!Derfor offentliggjør vi ikke NAVNET hans, fordi vi vil at han FORTSATT skal jobbe under steinen. Vi sier bare:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer