Under en stein i skogen 15

RADIOSOMMER -

Er vi slappe i sommer? JA, vi må INNRØMME det - HENSYNSLØST ærlige som vi er!(Gr...B... og andre ministre kunne lære MYE av oss, når det gjelder å takle feil.)

Nå gir vi oss sjøl 14 dager, og LIKKAVÆL er vi fire dager for seine - IGJEN! Å fy, å fy!SKAMMER vi oss? JA! (Vi er ikke SÅ ærlige at vi sier no anna...) men poenget er altså at juni blei en MYE travlere måned enn vi hadde trudd:

Det arbeidende proletariatet her Under Steinen er blitt 18 og tatt eksamen, begge deler med godt resultat! Dessuten har'n slått tilbake sjofle framstøt fra slemme nett-kapitalister, som ville gi'n JOBB! (Fortsett med det!)

SJEFEN, som ikke jobber men BESTEMMER, har åsså hatt bursda (ikke et RUNDT tall, men et KVADRAT-TALL (36! heh, heh!) og vært en LITTEN tur i LITT-AUEN. Dessuten har MANGE snille mennesker vært kloke nok til å gi'n JOBBER! (fortsett med det!)

MEN ALTSÅ: i JULI! Da blir'e mer FART i BOLLENE! Bl.a. skal TØGRIM jobbe hele tida og værra i RADIO nesten nonstop! (Han har akkurat vært omtrent 13 sekunder i SOMMERÅPENT, men det gjelds ikke:) Ikke bare skal han i SÅNN ER LIVET, NRK P2, onsdag 4 og mandag 29. juli! Men den fantastiske serien DRØMMEN OM DET FULLKOMNE SPRÅK (frilansprisen 1989) går i REPRISE i FIRE UKER! Ikke ei UKE i juli uten TØGRIM på LUFTA, altså!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer