Under en stein i skogen 17

HAL! Hal? hal...

FUTURISME Under Stein' i dag!!! Nå får kunsthistorie-ekspertene blant lesera slapp'a, for vi mener ikke bilder av små hunder med 30 bein eller jagerflygere som stuper ned gjennom en spiral for å bombe en by - altså, vi snakker ikke omKUNSTRETNINGA futurisme.Vi tenker på den UHEMMA GLEDEN ved å SPEKULERE om framtida. Sånne Framtids-Fantasier er best, syns jeg, når de er Ville og Fantasirike og Ikke Forstyrra av For mye Saklighet. De er gjerne GÆRNE åsså... Men det gjør ikkeno!

For de Tørre, Fornuftige, Saklige er nemlig alltid gærne, de åsså. Men de er i tillegg KJEDELIGE! De VILLE, FANTASIRIKE spekulasjonene er ihvertfall FRUKTBARE. De setter TEKNERN i sving. Dessuten er de VELDIG morsomme å lese 50 år etterpå, når alt er gått HELT anderledes! (HAL fxm han i Clarke/Kubricks 2001. Han er KRAFTIG forelda! Husker dere den Herr!lige scenen der de slår ham av? Ei deilig GAMMALDAGS, futuristisk maskin!

Nå, alvorlig snakka: Det er ei MÅLSETTING at Stein' skal værra ALLSIDIG. Vi HAR skrivi om pol'tikk og skole og den 3. verden og sånne alvorlige greier. Vi HAR diskutert kasser og tekno. Det kommer MER sånt. Men vi VIL åsså at når Vi har liggi her ute i skauen et års tid, så skal de FramtidsHungrene Huene som Stikker Stælkæue' Sitt under Steinen finne nok stoff til at de sitter FLERE TIMER og leser, og går fra oss Begeistra eller RASENDE!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer