Under en stein i skogen 20

NR 20! (og sjekk MANDAG 02!!!) -

GRATULERER! Du har nå havna under den 20. (tjuende!) STEINEN i SKOGEN!Vi ekorna her i skævven feirer det med å sprette fruktsjampisen...og komme med nye, DRISTIGE LØFTER!(Vi har jo alt lova mange ting vi IKKE har holdt, så hvorfor ikke love ENDA FLERE?) Men, alvorlig snakka:Vi har nå vist at vi fåre tel, syns vi:Vi klarer å samle endel Nøtter og Røtter som VI liker, og som en del av DERE (våre Kloke, Fantasifulle og Allment Velluktende Lesere) setter pris på.

Vi har klart å vise VARIASJON. Under her ligger'e både veldig TEKNISKE, veldig SOSIALE, veldig FANTASTISKE og veldig BISNISSETE artikler.Her handler'e om Dataindustrien... og Den 3. Verden... og Din Bestemor. Og sånn ska're værra! Ingen skal føle seg SIKRE på hva som fins her neste måned!FORDI vi er fornøyde, både med DERE og ikke minst MED OSS SJØL!lover vi:- At Steinen skal fortsette EN GOD STUND! Det blir MINST nr. 50 og 100 (og Tøgrim vil helst ha nr 1000, og at Steinen skal inneholde ALT han lager om data Livet Ut!- At vi skal variere MER! Ta inn FLERE spørsmål, gjære FLERE rare ting, og slippe inn FLERE sære folk!- Dessuten et SPØRSMÅL til dere:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer