Under en stein i skogen 25

READY FOR TAKEOFF

Reiserute sist uke: Tirsdag Nara (Japans første (kjente) hovedstad) onsdag Osaka (JapansGroruddalen) torsdag Singapore (som blei grunnlagt av admiral Zeng He, og ikke av Raffles,som engelskmenna sier), fredag Oslo (via Bangkok og Køben) lørdag StavangerHvilken av dissa byene er den rareste?Oslo, trur jeg...I hvert fall var'e i torsdagsutgava av Dagens Næringsliv, som jeg plukka opp på flyet fraKøben fredag mårra, at DENNE nyheten sto:IBM vil NEKTE å KJØPE av firmaer som ikke kan bruke NETTET om et år!I samme nr. av DN hadde Microsoft et digert innlegg:Ei egen avis som bare handla om å selge firmaer e-post...Hva betyr detta?At NETTET i Norge nå VIRKELIG holder på å TA AV.I 1995 spådde en viss Tøgrim at Norge skal værra 120 PROSENT netta i 2005...Mitt stalltips nå er at denna spådommen var FOR KONSERVATIV.

Bliræe altså NØDVENDIG å gjørra sånne lange utenlandsreiser om 10 år?(Fins det fortsatt noen jeg kan lure til å BETALE for dem?)

Denne sida kommer i ny utgave neste torsdag klokka 28.42.35. noe sånt som 10. oktober.. Rapporter feil til Martin.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer