Under en stein i skogen 39

Notat om AOL/TimeWarnerSatser de på VERDENS Høyeste HHF (= Høy HarryFaktor)? Eller vil de lage en "Walled Garden" og SPERRE AV "sin" del av Nettet? Et LANGT innlegg med mange konkrete eksempler - og fx en DommeDagsProfeti over KUNNSKAPSFORLAGETS nye NettSTrategi. Sjekk åsså LUKKA OMRPÅDER fra 38 og FORSIDA på 32! (JA, det er denne som blei utsatt fra 37 pga JJ - men HER ær'n!)

16 ÅRS FENGSEL for Tøgrim?

De Gærnestei myndigheteneblir Galere og Galereog IKKE bare i USA, men i EU og Norge åsså. Kommisjonen har lagaetfæltlovforslagsom bl.a. kangjørra det forbudtå TEGNE Skrik av Munch med BLYANT, for ikke å snakke omstraffene du kan få for å sørfe på Nettet!det blir nåLOV i NORGEfordi vi er med i EØS! Om det sierdirektør i KulturDeptetBengt Hermansen: Forslaget gjørvanlige folk til lovbrytere! Og forsiktige, moderate KyberJussProffessor Jon Bing sier: TOGET ergått, og VI ER LÅST INNE PÅ DO! Tror du det ikke? SJEKK HER!

INorgeblir Økokrimmer og mer kavgærneåsså. NÅ vil de ha LAGRA TekstPåTelefonMeldinger i et HALVT år (og Epost åsså?) for det TILFELLET at du Sprenger Stoltenberg og de trenger bevis mot deg ... NÅR krever de atALLE SKJORTER skal ha INNEBYGD OPPTAKER som tar oppalt du sier, og DU må levere det inn til politiet hver måned?og i ENGLAND!Der vil BlairSTRAFFE sånnegængstere somGLEMMER pass-ordet sitt! 2år i Kjellernkan du få da!Ut fra alle PassOrda JEG har glemt siste året, skulle jegaltså Bokses i MINST 16. år!(tips stjælt fra PETTER:) sjekk HER.Jeg mener - æ'kke det like greit å vedta DØDSSTRAFF for PCbruk straks?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer