Under en stein i skogen 47

DENNE UKE: DEN REDAKSJONSLØSE REDAKSJON

AksjeKRÆSJ!

Dettevar uka da NETTAKSJENEKRÆSJA!TiMilliardFormuer som haddeoppståttsiden desember. IMPLODERTE ogbleiredusert til Millioner eller Høl I Bakken!vetta-skremte SmåAksjonærer, som trudde at DataGuden ELSKAdemog ville gjøre dem RIKE uten INNSATS, skvatt veggi-mellomog tapte Alt! Og konservative eldre herrer(av beggekjønn)som hadde sagt i månedsvis at alt med NettAksjer er noENORMT tøv. FRYDA seg ogsa:NÅ kan dere SE! Det derre med DATAogInterNett er bare ei BOBLE!Nåhar de fått RETT. Ikkesant?

Neida. Her Under Steinentillatervi oss å minne om at Kloke Folk(fxTøgrim) alt har sagt at JA! det er klart!atTing Vil Kræsje,og JA! det er sikkert! At det er mange bobler her!Mendet endrer ikke på det Historiske FAKTUM, at økonomiennågår gjennom det noen liker å kalle et KvanteSprangogDataProduksjon/DataHandel/DataBissniss/DataKapitalisme/Data-AKSJER!VIL ta råtta på tradd IndustriKapitalisme i de nærmesteåra.Men dette betyr IKKE at de USanske DataUtopistene har rett:desom har hevda at nå går vi inn i "20 års uavbrutt opp-gang"!For overgangen fra IndustriKapitalismetilInformasjonsKapitalisme setter IKKE de vanlige mekanismeneforKapitalMarkedet ut av spill. Akkurat som før vil det BoomeogKræsje. Det vil oppstå boblerogde vil sprekke! Men ikkeno av det endreratet VIRKELIG skifte ugjenkallelig harbegynt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer