Under en stein i skogen 53

FINGRENE vekk fra MOTORSAGA!

Sitter paa en liten RUSSISK(!) NettKafe paa KYPROSog skriver.Har nettopp vaert i en 8000(!) aar gammalBY(!!) som heter (fx)KHIROKITIAog somfor en ArkeologiFrik som meg var vaert turenaleine - faa med denne hvis du skal tilKopperOEya!(Beskrive det? Det er som aa komme til Mars ...proev aa forestille deg DITT hus gravd ut i aar 10 000!)

ELLERS har jeg skjoelsagt lest om VAARENSvakreste EVENTYR: KaerlighetsViruset!(sjoel fikk jeg noenogtjue, men ettersom jeg er GammalOgKynisk aapna jegINGEN men sletta alle USETT - og uten advarsel!

(Saan er det aa vaere (snart ) 53 - Du TROR ikke at en masse ukjente ungdommer avbegge kjoenn plutselig har forelska seg i deg ... SAMTIDIG! det vareste er at jeg veit omMINST en DataGutt (!) paa min alder som gikk paa'n og infiserteoerten andre,jaja, Ske ...hm!)

Jeg har aassaa. faatt med meg at raringene i OEkoKrimsom vanlig tror at dette problemet kan loeses medMER internasj. PoltiSamArbeid ...akk ja, Inger Marie S.akkja.

La meg minne om at i USA maa fx svenske MOTORSAGERselges med en ADVARSEL som sier at du maa IKKEholde FINGEREN paa kjedet naar du starter saga!Men naar 300 millioner er paa Nettet (og detnoedvendigvis er mange skurker oggaerninger der ute) er det LOVfor BILL aa selge NettVaresom sletter alle JPG/ ogMP3/filer hvis duaapner vedlegg -eller kanskjeIKKE:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer