Under en stein i skogen 65

IRIDIUMS DødsKramp!

For et år sida, i mai 1999, sto jeg underskiltet som advarer mot ISBJØRN,utafor Longyearbyen, og ringtei SatelittMobben Iridium.

Sist onsdag, 9. august 2000, skulle satellittene til det konkurse IridiumSystemetSattelittMobbTelefonSystemetstyrtes i HAVET!

Investeringer for 40 MILLIARDER skulle BRENNES opp. DødsDagen blei UTSATT i Siste Øyeblikk. Men akkurat nåer all denne vidunderligeRomTeknon MINDRE verdtenn min gamlebil -

To Tanker om det:

FØRST. Den storeTRAGEDIEN at i en Verdender de FATTIGE mangler KABELSKROTES et system som kunne skaffeinfo til det Indre Afrika, Amazonas, Øyene i Oseania ... Er ikke det til å GRÅTE BLOD over?

DenANDREtanken: At ALLE storeinvesteringer iStandardSystemer nåer SjangseSpill - og ikkePOKER, men RULETT! Flere milliardervil FØLGE Iridium på skraphaugen før 2010.

(Sjekk SteinenFor Fortsettelsen!)

Husker dere den derre om at "Internett er bare no NerdeTull for (kriminelle?) Unge GUTTER?"Ny NettBrukUnderSøkelse i USA nå viser at DAMENE er i flertall!HVEM sa for FLERE ÅR SIDA at det blir sånn? (Falsk beskjedenhet hindrer meg i å si navnet...)Men sjekk Under Steinen 24 (kommer snart tilbake)og 42 og se sjøl!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer