Under en stein i skogen 67

Hanne Harlem mot LINUX??

Jeg syns etterhvertdet blir PINLIG å skriveom (JMnstr) Hanne Harlem. Folkmå jo tru at jeg har no MOT dama!Eller at jeg HATER ApMnstre! Heldigvisfikk jeg sjangsen til å skrive no PENT omSkoleMnstr TROND GISKE på FORSIDA tilSteinen 66, Så nå har jeg ihvertfallfått bevist at jeg ikke driver ogFORFØLGER Mnstre, bare påpur faenskap. Altså!Men.Hanne Harlem.JustisDeptet har lagaet nytt notat om dette ENORMEproblemet, DataKriminalitet blantBARN og UNGE! Der de ENDA EN GANGforklarer for en skurk JON JOHANSEN er(Om det, sjekk opp Steinen 56, 57, 58) men i tilleggnå åsså advarer mot dette FARLIGE, KryptoKriminelle fenomen,

LINUX!!!

Å fy, å fy!HER Er en pekertil HH i Fri Form iAftenposten, der hun (littuklart?) forklarer SammenHengenmellom LINUX og anna UngdomsKriminalitet!

Men DETTE ha'kke HH finni på SJÆL! I Deptetseget notat om(pust inn:)

"strategi forforebygging av IKT-kriminalitetblant barn og unge"

(pust, pust!)skriver'em omLINUX og den SKURKAKTIGE ungdommen:"Særlig er et operativsystem kaltLinux svært populært ... Linux-miljøet(er) tilhenger av åpen kildekode, dvs.fri tilgang til alt via nettet ..."

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer