Under en stein i skogen 9

FØRSTE MAI

ville vi feire med no EKSTRA. Men det blei for travlet... med 1.mai:Det blei fjernsyn og radio og artikler som sku' vært færi og ørten møter. På PAPIR blei Tøgrim utspørt om framtida i NY TID (men så forkorta at han virker som en spiidfrik). ArbeiderArtikkelen om HØYANGER blei trykt 30. april i KLASSEKAMPEN (de korta bort alt om Høyanger) og 2. mai i SOGN DAGBLAD (de korta alt som IKKE var om Høyanger).

VITSEN med Steinen er å få diskusjon og bli lest - av dere som ikke BARE er opptatt av KASSER men åsså bryr seg om SAMFUNNET (inklusive barn, katter, hunder, damer, arbeidere, skoleelever og andre dyr!) Og sånt som detta gjør oss gla. Fordi det viser at vi når fram.

Takk for BREV og PEKERE dere legger ut! Vi kommer tilbake til begge deler... Og feirer ellers ARBEIDERNES DAG i ENKELHET med å VÅRE pekere til EZLN,Marcus - og tilbake til HELGE, om er den første som har lagt ut peker til Under Steinen i JAPAN!Så LOVER vi å PUSSE OPP Under Her når vi FÅR tid. (Kanskje til 17. mai?)

Denne sida kommer i ny utgave hver eneste onsdag. Neste gang er 8 Mai. Layout og html-koding: Gatas Parlament

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer