VERDENS BESTE SF & KrimRoman?

DENNE UKA: Verdens Beste SciFi & KrimRoman?SF-elskeren TØ, som LESTE seg ut av Teisen Skole (PocetBøker under Pulten) 1 1/2 år før artium i 1964, hyller sine yndlinger A & B Strugatski og boka PIKNIK VED VEIKANTEN! - alias ståryn bak FilmKlasskieren STALKER!

Mitt Livs Litteratur

Sommer'n 2000 SamRådde vi oss Under Steinen og fant ut at:

- NÅ som vi nesten har DOBLA tallet på Nøtter siden vi Satte opp Farten i Desember 1999 (sjekk Steinen 33!)

- fant vi ut at nå ære blitt JÆVLA mye JUSS i år, og PRESSE, og BISSNISS, og LITT for lite rare ting (skjønt vi har hatt FopPall 53-54) og min yndling Chruitne 41)

- Så NÅ måtte vi VRI litt på Stein' innimellom! Altså:

Science Fiction!

Jeg står Uten Skam ved at jeg ELSKER SciFi. Ikke ALL SF, men MIN SF.

Som jeg har lest siden jeg var 6(?) år (eller var'e 5?) - Jens Krysser Himmelrommet - om en norsk gutt som var først på månen - av Tennfjord og Oxaal - Verdens Undergang av Camille Flammarion (som jeg har stjølrt utsida på KVIKKSØLV fra - sjekk forsida 43 Van Vogst Fange av tiden (The Weapon Shops of Isher), Vances Emphyrio - osv. osv.

Sjekk lista over bøker som ligger Under Steinen 2 og se hvor MYE av det som er SF.

Fra jeg var 14 til jeg var 17 hadde jeg et prosjekt som gikk ut på å lese MINST ei bok om DAGEN. (Mye av denne lesinga skjedde under pulten, helt bakerst til venstre i klasserommet på Teisen Videregående).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer